QuotesU.comLearn Ahriman Quotes at QuotesU.com
Ahriman Quotes

Volt már egy pár koncertünk, és van itt Szegeden egy állandó rendezvényünk, az Unholy Black Night. Ide általában más együtteseket hívunk meg. Olyan zenekarokkal játszottunk már, mint a Nebron, Frost, Sear Bliss, Land Of Charon, Intense, Mytra.

A szöveg álam talán a legfontosabb a zenekarban. Elsosorban azért is, mert én a gondolatvilágom miatt alapítottam meg az Ahriman-t, és nem a zenélési késztetéseim miatt. Az akkori verseim víziókról, és egy általam elképzelt világról íródtak, a maiak inkább sötét tulajdonságokról, ezek felé kiirányuló tiszteletemrol, ezeknek idoleges eltemetésérol, felidézésérol szólnak.

A kazetta eloször is nem nyáron jelent meg, ebben ki kell, hogy javítsalak. '97 novemberében sikerült kiadni, és azóta 300 db ment el belole, de elfogyott a következo 100 is, csak még nem küldte a sokszorosító. A kritikák nagyon pozitívak, örülünk, hogy a hallgatóknak ennyire tetszik a "...From The Dark Nature". Szeretnénk hamarosan elkezdeni a kazetta külföldi terjesztését is.Category: Music Quotes
Occupation: Musician(s)

  © QuotesU.com
®